Rotterdam Airport Valet Parking: Zorgeloos parkeren

Valet Parkeren via parkbird betekent zorgeloos op vakantie gaan. Je komt aan bij de airport waar één van onze goedlachse chauffeurs op je staat te wachten. Samen met de chauffeur wordt de auto gecontroleerd en wordt de kilometerstand genoteerd. Je overhandigt de sleutel aan onze chauffeur, die vanaf dat moment alle zorg zal dragen voor je voertuig. Je auto wordt naar de parkeerterrein gebracht, die zich 5 miniuten van de airport bevindt. Bij terugkomst staat de chauffeur weer stipt op tijd klaar om de autosleutel te overhandigen. Bij de overdracht wordt de auto nogmaals gecontroleerd. Als alles in orde is, kan je jouw reis afmaken naar huis.

Bekijk onze lage tarieven en reserveer snel!

 
1
Binnen 1 minuut online reserveren

Via ParkBird.nl boek je 24/7 eenvoudig een parkeerplek voor jouw reis vanaf Rotterdam Airport. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.
2
U rijdt naar het vliegveld

Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal van het vliegveld. In de reserveringsbevestiging staat vermeld waar de medewerker van ParkBird op u staat te wachten.
3
De overdracht van uw auto

Samen controleert u de auto op eventuele schade zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. De medewerker rijdt uw auto aansluitend naar de locatie van het parkeerterrein.
4
Terug op het vliegveld

Bij de terugkomst staat de chauffeur weer stipt op tijd klaar om de autosleutel te overhandigen. Bij de overdracht wordt de auto nogmaals gecontroleerd. Als alles in orde is, kan je jouw reis afmaken naar huis.

Bekijk onze lage tarieven en reserveer snel!

Bereken parkeertarief

Veelgestelde vragen

1Wat is valet parking?
Niet te lang hoeven wachten en optimale comfort? Kies dan voor valet parking. Rijd rechtstreeks naar de vertrekhal en geef daar je sleutels af. Bij terugkomst staat de auto weer netjes klaar bij de aankomsthal.
2Hoeveel kost parkeren?
De tarieven voor parkeren bij ParkBird zijn afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Reserveer op tijd om zeker te zijn van het voordeligste tarief. De actuele tarieven vind je door datum en tijd door te geven op het reserveringsformulier en het product te kiezen. Het actuele tarief verschijnt en je hoeft nog nergens mee akkoord te gaan.
3Kan ik overdekt parkeren?
Nee, onze terreinen zijn niet overdekt. Onze terreinen zijn volledig geasfalteerd en goed verlicht. 24/7 camerabewaking zorgen ervoor dat je auto veilig staat.
Reserveer nu